de grootste biologische wijngaard van Nederland

Wijnhoeve de Colonjes

Het Nederlands Wijnbouwcentrum is gelegen aan de wijngaard van Wijnhoeve de Colonjes. Vanaf het terras heb je een uniek uitzicht over de wijngaard en krijg je direct een vakantiegevoel!

De biologische wijngaarden zijn gelegen op de zuidelijke hellingen van het wijndorp Grosbeek. Sinds 2001 is de Colonjes uitgegroeid tot een Nederlandse topwijnproducent. Met 13 hectare wijngaarden is de Colonjes tevens de grootste biologische wijngaard van Nederland.

In de wijnkelder worden, met behulp van medewerkers voor wie het niet zo vanzelfsprekend is aan een betaalde baan te komen, de verschillende druivenrassen tot heerlijke witte, rode, rosé en mousserende wijnen verwerkt. De druiven worden aangeplant op rijke lössbodems, wat terug te proeven is in de wijnen, die hiermee zeer rijk van smaak en mineraal zijn. De wijnen van de Colonjes vallen regelmatig in de prijzen bij diverse internationale wijnconcoursen.

Wandel door de wijngaard en geniet van heerlijke Groesbeekse wijnen op het terras met uitzicht op de groene druivenranken!

Voor meer informatie over Wijnhoeve de Colonjes:

Bezoek de website: https://colonjes.nl/
Mail naar: receptie@colonjes.nl
Telefoon: 024-397 37 54.

Nederlands Wijnbouwcentrum wordt gesteund door: