Het mooiste terras van Groesbeek, direct aan de wijngaard!

Kom proeven, genieten en beleven!

Wandelaars, fietsers en wijnliefhebbers, je bent van harte welkom op het mooiste terras van Groesbeek. Uitkijkend over wijngaard ‘De Colonjes’ kun je genieten van de unieke wijngaardsfeer. Naast een wisselende selectie wijnen serveren we heerlijke cappuccino’s met huisgemaakte taarten, diverse rustieke broodjes, seizoen salades en borrelplankjes.

Bekijk ons menu

De optimale wijnbeleving

Bezoek ons terras, proeflokaal of de wijngaard

Naast een startpunt van wandel- en fietsroutes, zijn wij een horecagelegenheid waar je heerlijk ontspannen op het terras kunt zitten met uitzicht op de wijngaard. Ook kun je deelnemen aan onze inloop proeverij ‘Proef Groesbeek!’ en zijn er verschillende mogelijkheden om leuke bedrijfs– en familie-uitjes te organiseren. Dit kan op basis van één van onze arrangementen, of op maatwerk aan de hand van je wensen.

Naast de expert op het gebied van genieten van wijn zijn we ook het centrum op het gebied van kennis en educatie over wijn. Zo zijn wij gespecialiseerd in het geven van WSET (Wine and Spirit Education Trust) opleidingen en nodigen wij regelmatig andere wijnexperts uit voor lezingen, workshops en masterclasses.

Op zoek naar een mooi cadeau of een lekker glas wijn voor bij het diner? In onze wijnhandel Wijnhuis Groesbeek kun je terecht voor de aankoop van al je wijnen: gastvrij, persoonlijk en met deskundig advies.

Dit alles in een professionele omgeving waar we ook ruimte bieden voor mensen die om welke reden dan ook net wat minder makkelijk aan een reguliere baan komen.

Nederlands Wijnbouwcentrum wordt gesteund door: