Het mooiste restaurant en terras van Groesbeek, direct aan de wijngaard!

Kom proeven, genieten en beleven!

In verband met de Corona regels is onze horeca gesloten tot 14 januari 2022. De wijnwinkel is wel geopend op dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Wandelaars, fietsers en wijnliefhebbers, je bent van harte welkom op het mooiste wijnterras van Groesbeek. Uitkijkend over wijngaard ‘De Colonjes’ kun je genieten van de unieke wijngaardsfeer. Naast een groot assortiment Groesbeekse wijnen serveren we heerlijke cappuccino’s met appeltaart van de buurtmarkt, diverse rustieke broodjes, seizoen salades en onze heerlijke kaas/worst borrelplanken. We hebben ook altijd een proeverijtje van 3 Groesbeekse wijnen en wijngaarden op de kaart staan om van te genieten.

Ons restaurant, terras en wijnwinkel is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 – 18.00 uur.

Bekijk ons menu

De optimale wijnbeleving

Doe mee aan een van onze activiteiten!

Naast een startpunt van wandel- en fietsroutes, zijn wij een wijnterras en proeflokaal waar je heerlijk ontspannen op het terras kunt zitten met uitzicht op de wijngaard of binnen in ons proeflokaal. Je kunt deelnemen aan onze inloop proeverij ‘Proef Groesbeek!’ en zijn er verschillende mogelijkheden om leuke wijngerelateerde bedrijfs– en familieuitjes te organiseren. Dit kan op basis van één van onze arrangementen, of op maatwerk aan de hand van je wensen.

Dit alles in een professionele omgeving waar je kunt worden bediend door mensen die net wat minder makkelijk aan een reguliere baan komen.

Nederlands Wijnbouwcentrum wordt gesteund door: