Het mooiste proeflokaal en terras van Groesbeek, direct aan de wijngaard!

Kom proeven, genieten en beleven!

Wandelaars, fietsers en wijnliefhebbers, je bent van harte welkom op het mooiste wijnterras van Groesbeek. Uitkijkend over wijngaard ‘De Colonjes’ kun je genieten van de unieke wijngaardsfeer. We hebben altijd een proeverijtje van 3 Groesbeekse wijnen en wijngaarden op de kaart staan om van te genieten. En na het wandelen geniet je ook extra van onze streek kaas & worst planken. Naast Groesbeekse wijnen serveren we ook koffie van Coffyn met appeltaart van de buurtmarkt, diverse sandwiches en seizoen salades met streekproducten.

Bekijk ons menu

Een reservering plaatsen?
Dat kan eenvoudig door ons contactformulier in te vullen met daarin uw wensen. Ons proeflokaal en terras zijn geopend van woensdag t/m zondag van 10.00 – 18.00 uur.

Reserveren

De optimale wijnbeleving

Doe mee aan een van onze activiteiten!

Naast een startpunt van wandel- en fietsroutes, zijn wij een wijnterras en proeflokaal waar je heerlijk ontspannen op het terras kunt zitten met uitzicht op de wijngaard of binnen in ons proeflokaal. Je kunt deelnemen aan onze inloop proeverij ‘Proef Groesbeek!’ en zijn er verschillende mogelijkheden om leuke wijngerelateerde uitjes te organiseren. Dit kan op basis van één van onze arrangementen, of op maatwerk aan de hand van je wensen.

Dit alles in een professionele omgeving waar je kunt worden bediend door mensen die net wat minder makkelijk aan een reguliere baan komen.

Nederlands Wijnbouwcentrum wordt gesteund door: