Ons mooie terras is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 – 18.00 uur met onze volledige menukaart. Ons terras is deels overdekt dus ook bij minder mooi weer kun je bij ons terecht voor koffie, lunch en borrel!

Onze wijnwinkel is geopend voor al je wijnen en wijnadviezen van dinsdag t/m zondag van 10.00 – 18.00 uur.

Het mooiste terras van Groesbeek, direct aan de wijngaard!

Kom proeven, genieten en beleven!

Wandelaars, fietsers en wijnliefhebbers, je bent van harte welkom op het mooiste terras van Groesbeek. Uitkijkend over wijngaard ‘De Colonjes’ kun je genieten van de unieke wijngaardsfeer. Naast een wisselende selectie wijnen serveren we heerlijke cappuccino’s met huisgemaakte taarten, diverse rustieke broodjes, seizoen salades en borrelplankjes.

Bekijk ons menu

De optimale wijnbeleving

Bezoek ons terras, proeflokaal of de wijngaard

Naast een startpunt van wandel- en fietsroutes, zijn wij een horecagelegenheid waar je heerlijk ontspannen op het terras kunt zitten met uitzicht op de wijngaard. Ook kun je deelnemen aan onze inloop proeverij ‘Proef Groesbeek!’ en zijn er verschillende mogelijkheden om leuke bedrijfs– en familieuitjes te organiseren. Dit kan op basis van één van onze arrangementen, of op maatwerk aan de hand van je wensen.

Dit alles in een professionele omgeving waar je kunt worden bediend door mensen die om welke reden dan ook net wat minder makkelijk aan een reguliere baan komen.

Nederlands Wijnbouwcentrum wordt gesteund door: