Het mooiste restaurant en terras van Groesbeek, direct aan de wijngaard!

Kom proeven, genieten en beleven!

In verband met de Corona regels is onze horeca geopend tot 17.00 uur i.p.v. 18.00 uur. De wijnwinkel is wel geopend tot 18.00 uur.

Wandelaars, fietsers en wijnliefhebbers, je bent van harte welkom op het mooiste terras van Groesbeek. Uitkijkend over wijngaard ‘De Colonjes’ kun je genieten van de unieke wijngaardsfeer. Naast een wisselende selectie wijnen serveren we heerlijke cappuccino’s met huisgemaakte taarten, diverse rustieke broodjes, seizoen salades en borrelplankjes.

Ons restaurant, terras en wijnwinkel is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 – 18.00 uur.

Bekijk ons menu

De optimale wijnbeleving

Doe mee aan een van onze activiteiten!

Naast een startpunt van wandel- en fietsroutes, zijn wij een horecagelegenheid waar je heerlijk ontspannen op het terras kunt zitten met uitzicht op de wijngaard of binnen in onze zaal. Je kunt deelnemen aan onze inloop proeverij ‘Proef Groesbeek!’ en zijn er verschillende mogelijkheden om leuke bedrijfs– en familieuitjes te organiseren. Dit kan op basis van één van onze arrangementen, of op maatwerk aan de hand van je wensen.

Dit alles in een professionele omgeving waar je kunt worden bediend door mensen die om welke reden dan ook net wat minder makkelijk aan een reguliere baan komen.

Nederlands Wijnbouwcentrum wordt gesteund door: