Het mooiste terras van Groesbeek, direct aan de wijngaard!

Wandelaars, fietsers en wijnliefhebbers, je bent van harte welkom op het mooiste terras van Groesbeek. Uitkijkend over wijngaard ‘De Colonjes’  kun je genieten van de unieke wijngaardsfeer. Naast een wisselende selectie wijnen  serveren we heerlijke cappuccino’s met huisgemaakte taarten, diverse rustieke broodjes en seizoen salades.  Klik voor de hele menukaart op onderstaande knop:

Menu

Wil je een mini proeverij doen van Groesbeekse wijnen? Voor € 8,50 serveren wij 3 proefglazen met witte, rosé en/of rode Groesbeekse wijnen naar keuze. Wij vertellen je graag meer over de wijnboeren, de druivenrassen en smaken. Om de smaakbeleving compleet te maken bieden we rijkelijk gevulde planken met regionale kazen en worsten.

Als het weer iets minder is kun je terecht in ons proeflokaal, waarbij de optimale wijnbeleving centraal staat. Samen met het terras en de wijngaard is deze ruimte ideaal geschikt voor activiteiten en arrangementen. Denk aan rondleidingen en proeverijen, presentaties en buffetten voor kleine en grote  gezelschappen. Kijk op onze arrangementenpagina voor meer informatie.

Wij werken met regionale producten en producten van sociale ondernemingen. Zo serveren wij je graag Coffyn koffie, Bloesem thee,  Social Juice van Mooijsap, geitenkaas van geitenboerderij Ketelbos en de heerlijkste appeltaart van de Buurtmarkt Groesbeek.

Het Nederlands Wijnbouwcentrum is een sociale onderneming. Wij bieden werkbegeleidingstrajecten voor mensen waarvoor betaald werk niet vanzelfsprekend is. 

 
 
 
 
 
1
1