Proef méér bij het Nederlands Wijnbouwcentrum

Eén van de leukste manieren om kennis te maken met wijn is een rondleiding en wijnproeverij. Geholpen door één van onze experts proberen we verder te gaan dan de vraag of de wijn lekker is of niet en ontdekken we een wereld aan geuren en smaken. Ook de achtergrond van Groesbeekse wijnen komt aan bod, zodat je meer inzicht krijgt in wat onze wijnen zo bijzonder maakt. Daag jezelf en je vrienden uit en meld je aan voor één van onderstaande proeverijen.

Proef Groesbeek!

Wanneer: zaterdag- en zondagmiddag om 14:30 uur
Waar: Nederlands Wijnbouwcentrum, Bredeweg 2, Groesbeek
Kosten: 12,00 euro pp

Lekker weekendje weg in Groesbeek? Kom dan proeven, beleven en genieten! Bij het Nederlands Wijnbouwcentrum kunt je kennis maken met Wijndorp Groesbeek. Terwijl je geniet van een prachtig uitzicht over de wijngaard of de wijnkelder nemen wij je mee op een Groesbeekse wijnreis. Wij laten je drie verschillende wijnen uit de streek proeven. En vertellen je over de wijnbouw in Groesbeek, de diverse wijngaarden en uiteraard over de wijnen in jouw glas! Proost!

Reserveren mogelijk via: welkom@nederlandswijnbouwcentrum.nl of 024-7111080

Aanmelden of informatie?

Aanmelden

Open Proeverij en Rondleiding

Wanneer: zie agenda
Hoelaat: 15.00-17.00 uur
Waar: Nederlands Wijnbouwcentrum, Bredeweg 2, Groesbeek
Kosten: 17,50 euro pp

Tijdens deze proeverij en rondleiding leer je van alles over onze wijnen, hun oorsprong, geschiedenis, smaak en de gebruikte druivenrassen. Daarnaast neemt één van onze rondleiders je mee naar de wijngaard en onze moderne wijnkelder. Dit geeft veel extra inzicht in het proces van en rondom de wijnproductie. Je kunt je inschrijven voor bovenstaande data, ook met zijn tweeën of een kleiner gezelschap.

Aanmelden of informatie?

Aanmelden

Proeverij boeken als arrangement

Bovenstaande proeverijen kan je ook boeken als arrangement waarbij de inhoud en duur kan worden aangepast naar jouw wens. Hiervoor geld een minimum van 10 personen. Zie voor de mogelijkheden onze arrangementenpagina of neem contact op via 024–711 10 80 of onderstaande knop.

Aanvragen

Nederlands Wijnbouwcentrum
wordt gesteund door:

Stichting-Doen-2
VSB-fonds
gemeente-berg-en-dal
kansfonds