de grootste biologische wijngaard van Nederland

Wijnhoeve de Colonjes

Oogst 2023
De oogst 2023 staat voor de deur! Het is een bijzonder jaar met veel vocht, maar we kijken uit naar een eindsprint van mooi weer in september en oktober. Er hangt in ieder geval een mooie hoeveelheid druiven klaar om geplukt te worden.
We zouden het erg waarderen wanneer er wederom in grote getalen geholpen kan worden tijdens de oogst. De start is op woensdag 20 september met het plukken van de Pinotin. Na de wijnfeesten in het weekend van 23 en 24 september beginnen we met de oogst van de overige druiven.
Dit jaar zijn de oogstdagen dinsdag t/m vrijdag in de weken 39, 40 en 41. Dus vanaf dinsdag 26 september tot en met vrijdag 13 oktober.
We verzamelen ‘s ochtends om 8:15 uur op het Wijnbouw Centrum Bredeweg 2 te Groesbeek met koffie en thee. De onervaren plukkers geven we een korte instructie. We plukken tot 16:00 uur waarna we afsluiten met een borrelplank en wijnproeverij. Uiteraard krijgt iedereen een fles wijn mee voor de gedane inspanning om zo thuis nog eens lekker na te genieten.
Om je aan te melden voor één of meerdere oogstdagen, selecteer in onderstaande kalender de gewenste dagen, en vermeld je naam + e-mail + telefoonnummer, en klik op verzend. Als je met meerdere personen komt, dan graag deze handeling per persoon herhalen.
Je ontvangt een bevestiging per e-mail van je aanmelding. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je ons bereiken op receptie@colonjes.nl
 
Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar

Nederlands Wijnbouwcentrum wordt gesteund door: