Ons team

Sheila Evers

Commercieel Manager

Sinds 1 mei 2019 ben ik werkzaam bij het Nederlands Wijnbouwcentrum als Commercieel Manager.
Ik mag ons Wijnbouwcentrum, gelegen in een prachtige wijngaard omgeving, vertegenwoordigen voor het organiseren van evenementen in alle soorten en maten. Mijn werkplek ademt WIJN; Groesbeekse wijnen worden in onze wijnkelder gemaakt, onze gasten genieten van  het terras aan de wijngaard en we begeleiden assistent medewerkers in een leer-werktraject, een leukere werkomgeving kan ik me niet wensen!

Sheila maakt graag een voorstel op maat voor jullie evenement op onze prachtige wijngaardlocatie.  

Marieke Schouten

Arbeidscoach

Als arbeidscoach binnen het Nederlands Wijnbouwcentrum ben ik verantwoordelijk voor de leer-werkplekken van mensen voor wie werken niet vanzelfsprekend is. Ik vind het belangrijk om onze medewerkers te benaderen met een open vizier. Mijn uitgangspunt is dat iedereen middels werk kan ontdekken, wat zijn of haar mogelijkheden zijn. Hierdoor kan de stap richting (regulier) werk met meer vertrouwen worden gemaakt.

Plezier, sociaal verbinden, zelfontwikkeling en een mooi en eerlijk product als wijn zijn voor mij de ingrediënten, die het werken bij het Nederlands Wijnbouwcentrum zo waardevol maken.

Marieke is dus vooral verantwoordelijk voor onze werknemers, wie past waar, wie doet wat, wie heeft wat nodig? In deze rol kunt je haar dan ook in het gehele centrum tegenkomen en benaderen.

Simone Das

Winkelmanager

Binnen het Nederlands Wijnbouwcentrum ben ik sinds 1 juni 2019 verantwoordelijk voor dé wijnwinkel van de gemeente Berg en Dal, Wijnhuis Groesbeek.

De winkel heeft een prachtig uitzicht op de wijngaarden van Wijnhoeve de Colonjes en vanaf het eerste moment dat ik hier binnenliep, werd ik gegrepen door de sfeer, de omgeving en de mensen. De sociale missie van het Wijnbouwcentrum komt in mijn werkzaamheden naar voren en de passie voor wijn is overal voelbaar.

Mijn carrière ben ik begonnen als restaurantkok en ik  had al snel een gevoel bij het combineren van wijn en spijs.

Je vindt Simone in de wijnwinkel van het Nederlands Wijnbouwcentrum en zij geeft graag wijn- en
spijs adviezen voor elke gelegenheid.

Neeltje Derks

Horeca Manager 

Sinds juni 2018 ben ik werkzaam als horeca manager. Het mooie aan het Nederlands Wijnbouwcentrum vind ik de totale wijnbeleving. Zitten in de wijngaard waar je de druiven ziet groeien, rondlopen in de kelder waar de wijn gemaakt wordt. Het meemaken van de seizoenen en bijbehorende ontwikkelingen. Je staat hier echt midden in de wijn, een prachtig natuurlijk product.

Daarnaast vind ik de sociale doelstelling prachtig. In plaats van focussen op het probleem dat iemand heeft, hebben wij de luxe om te focussen op talenten en daar een project op maat bij bedenken. Het begeleiden van personeel en ze wegwijs maken in de wondere wereld van de wijn, is een erg leuk aspect van mijn functie.

Je komt Neeltje op diverse plekken tegen in het Wijnbouwcentrum: als gastvrouw op het terras, bij een rondleiding en proeverij en in de wijnwinkel. Ook is ze docent voor de internationale wijnopleiding WSET niveau 1 en 2.

Pien van Gaalen

Alround ondersteuning

Sinds de opening in september 2018 ben ik 2 dagen per week in dienst van het Nederlands wijnbouwcentrum, nadat ik sinds 2012 als vrijwilliger af en toe mijn diensten aanbood bij wijngaard De Colonjes. In het begin heb ik me vooral bezig gehouden met administratieve taken zoals  planning van afspraken, het maken van offertes, maar mijn taken liggen nu meer op uitvoerende werkzaamheden in de breedste zin van het woord. Het omgaan met onze medewerkers geeft mij veel voldoening en het heeft al vele bakexperimenten in onze kleine keuken opgeleverd. 

Je vindt Pien in de keuken tijdens het klaarmaken van kleine gerechten, lunches, plankjes en soepen. Daarnaast kom je haar  regelmatig buiten tegen in de wijngaard bij alle werkzaamheden door het jaar heen. 

Nederlands Wijnbouwcentrum
wordt gesteund door:

Stichting-Doen-2
VSB-fonds
gemeente-berg-en-dal
kansfonds