Nederlands Wijnbouwcentrum

Sociale onderneming, biedt leer-werk trajecten aan om zelfredzaamheid te vergroten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Sociaal en ecologisch duurzaam.
Nederlands Wijnbouwcentrum
Nederlands Wijnbouwcentrum is bij Nederlands Wijnbouwcentrum.13 uren geleden
Nederlands Wijnbouwcentrum
Een fietstocht om niet snel te vergeten! Met de ‘toeren naar de wijnboeren’-culinaire fietstocht ga je op de fiets langs verschillende wijngaarden die de gemeente Berg en Dal rijk is.

Bij iedere stop krijg je een lekker gerechtje, gemaakt met verse lokale producten en de liefhebber bestelt daar natuurlijk een lekker glas wijn bij.

Na de fietstour kun je bij het Wijnbouwcentrum op het terras aan de wijngaard afsluiten met een mini-proeverij van Groesbeekse wijnen.

Boek via https://bit.ly/3PUKQui

Datum : Zaterdag 30 en zondag 31 juli 2022
Hoe laat: 10.00-18.00 uur (starten tussen 10.00 en 12.00 uur)
Kosten: € 35,- per persoon

Wil je fietsen huren? Dat kun je rechtstreeks doen Sanders Tweewielers via : (elektrische) fiets en scooter verhuur specialist - Sandersverhuur.nl
Nederlands Wijnbouwcentrum
Nederlands Wijnbouwcentrum is bij Nederlands Wijnbouwcentrum.5 dagen geleden
Nederlands Wijnbouwcentrum
𝑨𝒓𝒕, 𝑴𝒖𝒔𝒊𝒄 & 𝑾𝒊𝒏𝒆.

Genieten van muziek aan de Wijngaard! Op zondag 3 juli stellen we jou graag voor aan de relaxte, muzikale drie-eenheid: Taste of Ruby. De band speelt aangename smooth jazz, soft pop en niet-alledaagse covers waar ieder nummer klinkt als een muzikaal verhaal.

Tijd: 15.00 tot 17.00 uur
Prijs: €12.50

Het optreden vindt deze zondag al plaats (3 juli), dus boek snel je ticket inclusief een glas wijn via de link in de bio!

Daarnaast kan je op zondag 10 juli genieten van Franse chansons aan de wijngaard! Les Copains speelt een breed repertoire in diverse stijlen en klankkleuren met klassiekers en een eigentijdser repertoire al dan niet voorzien van een gypsy jazz arrangement. Nostalgie en mooie herinneringen, stilletjes mee-neuriën, uit volle borst meezingen, of meebewegen op de swing, dat behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Tijd: 15.00 tot 17.00 uur
Prijs: €12.50

Het ticket is inclusief een glas wijn en te boeken via https://bit.ly/3OADJpv
Nederlands Wijnbouwcentrum
Nederlands Wijnbouwcentrum is bij Nederlands Wijnbouwcentrum.1 week geleden
Nederlands Wijnbouwcentrum
Genieten van Franse chansons aan de wijngaard! Op zondag 10 juli brengen Les Copains een breed repertoire in diverse stijlen en klankkleuren naar het Nederlands Wijnbouwcentrum.

Op het programma staan natuurlijk ‘klassiekers’ van Jacques Brel, Charles Aznavour en Georges Brassens, maar daarnaast hoor je ook eigentijdser repertoire van bijvoorbeeld Zaz en Thomas Dutronc, al dan niet voorzien van een gypsy jazz arrangement.

De akoestische instrumenten zorgen voor warme klankkleuren waarmee Les Copains Franse chansons tot leven brengen. Nostalgie en mooie herinneringen, stilletjes mee-neuriën, uit volle borst meezingen, of meebewegen op de swing, dat behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Het optreden begint om 15:00 en duurt tot 17:00 uur. Het ticket is inclusief een glas wijn🍷 en te boeken via https://bit.ly/3MTur6F
Nederlands Wijnbouwcentrum
Nederlands Wijnbouwcentrum is bij Nederlands Wijnbouwcentrum.2 weken geleden
Nederlands Wijnbouwcentrum
Bericht uit de wijngaarden van Colonjes.

In de afgelopen weken hebben we gezien dat de druiven in bloei stonden en de vruchtzetting plaatsvond. Vanaf nu gaan we de druiven echt zien groeien. Tegelijkertijd groeit de plant en de onderbegroeiing door het mooie weer erg hard. Het is zaak om dit goed te beheersen. Daarom leiden we de ranken naar boven en houden we de onderkant schoon. Wil ook eens meemaken wat er allemaal gebeurt in de wijngaard? Meld je dan via onze website aan voor wijnboer voor één dag.
Nederlands Wijnbouwcentrum
Nederlands Wijnbouwcentrum
Nederlands Wijnbouwcentrum is bij Nederlands Wijnbouwcentrum.2 weken geleden
Nederlands Wijnbouwcentrum
𝑨𝒓𝒕, 𝑴𝒖𝒔𝒊𝒄 & 𝑾𝒊𝒏𝒆 is terug op zondag 3 juli! 🎼
We stellen je graag voor aan: de relaxte, muzikale drie-eenheid ‘𝑻𝒂𝒔𝒕𝒆 𝒐𝒇 𝑹𝒖𝒃𝒚’! Gaby Haerkens, Nels Busch en René Bogers spelen aangename smooth jazz en soft pop. De band arrangeert niet-alledaagse covers en ieder nummer klinkt als een muzikaal verhaal. In het repertoire (naast jazz klassiekers) vind je onder andere nummers van Madeleine Peyroux, Melody Gardot, Lhasa de Sela en David Bowie.

Het optreden begint om 15:00 en duurt tot 17:00 uur. Het geboekte ticket is inclusief een lekker glas wijn! Boek nu het ticket via https://bit.ly/3aRYqP2 🍷
Nederlands Wijnbouwcentrum
Nederlands Wijnbouwcentrum is bij Nederlands Wijnbouwcentrum.3 weken geleden
Nederlands Wijnbouwcentrum
Proef samen met je vader VADER EN ZOON Matsu wijnen uit het plaatsje Toro tegen de Portugese grens! 🍷

El Recio staat voor de vader die wijn maakt, met een natuurlijke vergisting in kleine betonnen tanks en een rijping van 14 maanden op Frans eiken.

El Picaro staat voor de zoon, die nu ook in het wijnbedrijf meewerkt. Deze wijn heeft 3 maanden op Frans eiken gerijpt.

De wijnen zijn verpakt in een mooie Giftbox. Speciaal voor vaderdag bieden wij deze aan voor € 24,99 ( ipv € 27,99 ) en kunnen jullie genieten van een El Recio en El Picaro. De aanbieding is alleen geldig in onze wijnwinkel.

 

To see the Instagram feed you need to add your own API Token to the Instagram Options page of our plugin.
Oops, something is wrong. Instagram feed not loaded