Nederlands Wijnbouwcentrum

Sociale onderneming, biedt leer-werk trajecten aan om zelfredzaamheid te vergroten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Sociaal en ecologisch duurzaam.
Nederlands Wijnbouwcentrum
Nederlands Wijnbouwcentrum6 uren geleden
Kom samen met je vriendinnen ( en vriendenπŸ˜‰ ) lekker bijkletsen en genieten van een heerlijke π‘―π’Šπ’ˆπ’‰ π‘Ύπ’Šπ’π’†! 🍷

Het Wijnbouwcentrum is helemaal in kerstsfeer en natuurlijk kun je ook een frisse neus halen in de wijngaard. Tijdens de High Wine schenken we 3 glazen Groesbeekse wijn van Wijnhoeve de Colonjes inclusief uitleg. Daarbij serveren we heerlijke seizoensgebonden hapjes zoals gemarineerde zalm, huisgemaakte mosterdsoep en kip stoofpotje voor € 23,50 p.p.. Te reserveren van woensdag t/m zondag.

De High Wine is al te boeken vanaf twee personen! Wil je met meer dan 10 personen komen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden! 😁
Boek nu jouw High Wine via https://nederlandswijnbouwcentrum.nl/activiteit/high-wine/
Nederlands Wijnbouwcentrum
Nederlands Wijnbouwcentrum2 dagen geleden
KERSTWIJNPROEVERIJ VRIJDAG 9 DECEMBER 16.00 - 18.00 UUR. Op zoek naar de lekkerste kerstwijnen? Kom naar onze wijnproeverij op vrijdag 9 december van 16.00 - 18.00 uur. Wij laten je onze mooiste kerstwijnen proeven met lekkere hapjes erbij Γ  € 19,95 p.p.. Neem je ideeΓ«n voor het kersdiner mee dan geven we je graag wijn-spijs advies op maat.
Reserveren kan via https://nederlandswijnbouwcentrum.nl/activiteit/kerstwalk-in/
Nederlands Wijnbouwcentrum
Nederlands Wijnbouwcentrum is bij Nederlands Wijnbouwcentrum.1 week geleden
Nederlands Wijnbouwcentrum
Een speciale Kerstwalk-in πŸŽ„πŸ· op vrijdag 9 december van 16.00-18.00 uur.

Met uitleg over de beste wijn-spijscombinaties van onze registervinoloog Rob Janssen. Tijdens deze proeverij kan je feestelijke bubbels en gastronomische wijnen met bijpassende hapjes verwachten. Daarbij hoort natuurlijk ook een kijkje in onze wijnkelder πŸ‘€.

De kosten voor deze unieke Kerstwijnproeverij zijn €19,95,- per persoon.

Kom proeven, genieten & beleven bij het Nederlands Wijnbouwcentrum!
Meldt je aan via:
βœ‰οΈ welkom@nederlandswijnbouwcentrum.nl
of
πŸ“ž 024-711 1080
Nederlands Wijnbouwcentrum
Nederlands Wijnbouwcentrum1 week geleden
ππˆπ„π”π– voor bij de borrel of wijnproeverij: π‘ͺπ’‚π’Žπ’†π’Žπ’ƒπ’†π’“π’• π’–π’Šπ’• 𝒅𝒆 𝒐𝒗𝒆𝒏! πŸ†•

Een verrukkelijk Frans kaasje dat lekker en geschikt is tijdens het wijnproeven. Het kaasje komt uit de oven, zodat je deze heerlijk kunt uitsmeren over een bourgondisch stukje brood van BakkerscafΓ© Nijmegen (dippen kan natuurlijk ook πŸ˜‰). Hoe je het ook doet, in combinatie met de ambachtelijke portstroop is dit een fantastisch borrelgerechtje om samen van te genieten. Ook onze rode Recortis van Colonjes, past er perfect bij.

Met wie moet jij broodnodig weer eens gezellig borrelen? πŸ§€πŸ·
Nederlands Wijnbouwcentrum
Nederlands Wijnbouwcentrum
Nederlands Wijnbouwcentrum2 weken geleden
Wist je dat je bij ons ook heerlijk kunt wandelen zonder arrangement?

Wij hebben namelijk wandelroutes van 4 en 8,5 en 13 km voor jou uitgestippeld. πŸ₯Ύ Alle routes zijn bij ons op te halen en starten en eindigen ook weer bij het Nederlands Wijnbouwcentrum. VΓ³Γ³r of na je herfstige wandeling heb je keuze uit onze verrukkelijke menukaart met koffie en appeltaart, lekkere lunchgerechten en borrelhapjes.

Kom jij dit weekend lekker struinen in Wijndorp Groesbeek?πŸ‡πŸ‚

πŸ“Bredeweg 2, Groesbeek
Nederlands Wijnbouwcentrum
Nederlands Wijnbouwcentrum2 weken geleden
Kerstborrel, eindejaarsfeest, bij het Nederlands Wijnbouwcentrum zijn we al helemaal in kerststemming! πŸŽ„

Kom met je collega’s of familie borrelen en het jaar 2022 in sfeer afsluiten met vuurkorven op ons terras, warme chocomel, glΓΌhwein of een winterse BBQ. Bij het Wijnbouwcentrum kan je het allemaal Proeven en Beleven! 🍷

Neem contact op via welkom@nederlandswijnbouwcentrum.nl en kom samen Genieten!

 

To see the Instagram feed you need to add your own API Token to the Instagram Options page of our plugin.
Oops, something is wrong. Instagram feed not loaded