Samen erop uit!

Wandelen vanuit het Nederlands Wijnbouwcentrum

 

Vanwege de nieuwe corona maatregelen zijn er tot 18 januari geen wandelingen

Naar Buiten!

In mei 2018 zijn we gestart met de wandelgroep “Naar Buiten”. Wandelen is ontspannend en een half uur per dag is ook nog eens gezond! Tevens is dit een mooie kans om in beweging te komen en andere mensen te leren kennen! We gaan iedere donderdag op pad vanuit het Nederlands Wijnbouwcentrum, waar we al snel in de mooie, uitgestrekte bossen en heuvels van Groesbeek zijn. De wandelingen zijn gratis, gevarieerd, voor ieder geschikt en begeleid door mensen met passie voor de NATUUR en omgeving. Het gaat er om actief en gezond bezig te zijn, samen met anderen. Onderweg zorgen wij op een mooie plek voor een kop koffie of thee. We verzamelen om 10:00 uur en zijn rond 12:15 uur weer terug. Aanmelden hoeft niet, mag wel.

Tijdens dit bijzondere jaar met Corona en de daar bijbehorende maatregelen is het juist ook zo van belang om heerlijk in beweging te zijn in de natuur samen met anderen. De wandelingen op de donderdag gaan door  waar mogelijk en voldoen en zijn passend  bij de eventueel geldende maatregelen van dat moment. Dus wanneer je je fit en gezond voelt en de afgelopen weken niet in aanraking bent geweest met mensen die ziek zijn geweest n.a.v Corona zie ik je graag nog op de onderstaande data van dit jaar we verzamelen aan de achterzijde van het pand buiten op het terras. Na de Kerstvakantie ga we natuurlijk verder maar met een aantal aanpassingen in het aanbod. Daarover begin volgend jaar meer.

Het Weer
Soms prachtig, soms somber, onvoorspelbaar en altijd veranderlijk: Het weer. Af en toe zijn de omstandigheden zodanig dat de wandeling niet doorgaat. Mocht je twijfelen bel dan even.

Wandelen op locatie
Eén keer per maand starten we van een andere locatie in de buurt van het wijnbouwcentrum. Zo kunnen we nog vele andere mooie plekjes van de gemeente Berg en Dal ontdekken.
We verzamelen vanaf tien uur OP LOCATIE en vertrekken uiterlijk om kwart over tien, om twee uur later weer terug te zijn.

Extra wandelingen
Soms organiseren we een extra wandeling. Een extra wandeling is een wandeling buiten het reguliere seizoen, van langere afstand of met een speciaal thema.

Agenda: wandelen op locatie

We wandelen iedere donderdag.
Wandelen op locatie, extra wandelingen, uitzonderingen, vakantie of bijzondere dagen zijn hier aangegeven.

Voor wandelen op locatie geldt: 09:50 uur carpoolen vanaf het Nederlands Wijnbouwcentrum, 10 uur verzamelen en 10:10 uur start van de wandeling!

Extra informatie

Deelname voorwaarden

Deelname aan wandelactiviteiten georganiseerd door het NWBC/NAAR BUITEN is geheel op eigen risico.
In geen enkel geval kan de organisatie verantwoordelijk worden gesteld voor materiele of inmateriele schade
die opgedaan is tijdens de activiteit. Noch voor verlies of beschadiging van eigendommen.

Nederlands Wijnbouwcentrum wordt gesteund door: