Fietsverhuur en routes

Het heuvelachtige landschap van Groesbeek en  omgeving trekt jaarlijks honderdduizenden fietsers naar het dorp. Wielrenners, mountainbikers en toerfietsers, voor jullie hebben we een Wijn Fietstocht!

Het Nederlands Wijnbouwcentrum is natuurlijk dé locatie om een unieke fietstocht door de wijngaarden van Groesbeek en omgeving te starten. Wij bieden daarom een fietsarrangement aan dat je geheel naar wens kunt aanpassen. Zo bieden we de mogelijkheid om fietsen en gidsen te huren in samenwerking met MAIROON Bikes & More, zodat je onbezorgd van een dagje uit in Groesbeek kan genieten.

Daarnaast bieden we de optie om vooraf een picknick pakket te bestellen om mee te nemen voor onderweg. Dit pakket bestaat uit een flesje water, lekkere hapjes en een flesje Groesbeekse wijn of vruchtensap.  En wat dachten je van een afsluiting met een glas wijn op ons mooie terras, genietend van het uitzicht op de wijngaarden?

Verhuur mountainbike/e-bike per dag p.p. : € 22,50
Mountainbike clinic voor 4-6 personen p.p. : € 35,00

Neem voor verdere mogelijkheden contact op met het Nederlands Wijnbouwcentrum (024 – 711 10 80) of direct met MAIROON Bikes & More: 06-12988747 of ga naar de website.

Wijnfietsroute 

Duur: 1- 1,5 uur
Lengte: 28 km
Start: Nederlands Wijnbouwcentrum, Bredeweg 2 in Groesbeek

Deze wijnfietsroute voert je langs de wijngaarden die Groesbeek en Berg en Dal tijk zijn. Vanaf het Wijnbouwcentrum fiets je door de groene omgeving over de befaamde Zevenheuvelenweg. Stap bij wijngaard De Holdeurn, wijngaard Klein Amerika en wijngaard De Plack zeker even af om meer te leren over de wijnbouw of voor koffie en appelgebak. Vandaar fiets je door naar Wijnhoeve De Colonjes bij de startplek van vandaag, het Wijnbouwcentrum.

Nederlands Wijnbouwcentrum
wordt gesteund door:

Stichting-Doen-2
VSB-fonds
gemeente-berg-en-dal
kansfonds