Bedrijfs- en groepsarrangementen

 

Groesbeek is met 25 hectare wijngaard hét wijndorp in Nederland. Onder de rook van Nijmegen, de oudste stad van ons land, tegen de Duitse grens, ligt een prachtig heuvellandschap met een rijke historie, die teruggaat naar de tijd van de Romeinen.

Sinds 2000 is de wijnbouw in Groesbeek gestart. Inmiddels zijn er vele wijngaarden rond het dorp en in het Nederlands Wijnbouwcentrum valt
veel op gebied van wijn te leren en te beleven. Je kunt samen met relaties, collega’s, vrienden of familie op ontspannen wijze kennismaken met de wijnbouw en -productie in Groesbeek. Wij hebben een aantal arrangementen voor groepen vanaf 10 personen samengesteld. Uiteraard kunnen we ook arrangementen op maat maken.

 

Passie
voor wijn

 

Genieten
van het leven

 

Liefde voor
mens en natuur

 

Passie
voor wijn

 

Liefde voor
mens en natuur

Groesbeekse Proeverij

 

Heerlijk neerstrijken op het terras aan de voet van de wijngaard en genieten van de zon en van Nederlandse wijnen. Na een korte uitleg krijg je een rondleiding door de wijngaard en de wijnmakerij in de kelder van het Nederlands Wijnbouwcentrum. Aansluitend proef je drie Groesbeekse wijnen. Dit arrangement duurt circa 1,5 uur à € 15,00 per persoon (minimum van 10 personen). Wij zullen je verrassen!

Ook is het mogelijk om voor een uitgebreidere rondleiding en proeverij met vier Nederlandse wijnen van 2 uur te kiezen voor € 3,50 per persoon extra.

Aanvragen

Extra mogelijkheden:

– Wijnvat rollen | € 7,00 p.p.
Een leuke sportieve activiteit voor de hele familie
– Tour de Groesbeek, met de fiets langs de wijngaarden van Groesbeek | € 20,00 per huurfiets
– Bekroonde wijnwandeling met wandelpakket | € 19,95 per pakket
In dit pakket zit de route van deze wandeling, een flesje water, hapjes voor onderweg, een fleecedekentje en heb je de keuze uit één Groesbeekse wijn: Cleintje Colonjes of twee social juice sapjes met bijbehorende (wijn)koeler.
– Treintour langs oorlogsmonumenten rondom de wijnvelden met een gids van het bevrijdingsmuseum | € 15,00 p.p.

De Proeverij afsluiten met een diner of buffet?
– Barbecue met lokale producten en specialiteiten | € 30,00 p.p.
– Mediterraan buffet met Italiaanse & Franse specialiteiten | € 22,50 p.p.
– (Zakelijke) bijeenkomst of presentatie in onze Pinotinzaal | vanaf € 12,50 p.p.
Voor 1⁄2 dag inclusief koffie en thee
– Lunchen | vanaf € 15,00 p.p.

Aanvragen

Secret Wine Tour

Kennismaken met Nederlandse wijnen doe je het liefste op de plek waar de druiven worden verbouwd, in de wijngaard! Met onze wijntrein nemen we je mee langs een aantal wijngaarden in de omgeving van Groesbeek. De wijntrein vertrekt vanaf het Nederlands Wijnbouwcentrum. Bij één wijngaard word je ontvangen en vertelt men over de wijnen en proef je een glas wijn die er vandaan komt. Eenmaal terug bij het Nederlands Wijnbouwcentrum krijg je een boerenlunch die wordt gevolgd door een rondleiding met een wijnproeverij.

Duur arrangement circa 4 uur
Prijs per persoon € 39,50
Minimaal 20 personen

Een Secret Wine tour zonder boerenlunch? Prijs per persoon € 27,00

Aanvragen

Wat voor een wijndrinker ben jij?

 

Voor mensen die zich willen verdiepen in wijn en wat  meer kennis op een ontspannen en informele manier  willen krijgen bieden wij de workshop: Wat voor een wijndrinker ben jij? In een dagdeel nemen we je mee  naar de beginselen van wijnproeven. Je leert over  smaken, die mondgevoel in de wijn brengen. Daarmee  krijg je kennis over de bouwstenen van wijn en wat dit voor jou als wijnproever betekent. Natuurlijk nemen we je mee naar onze wijnkelder en de wijngaard om je meer te vertellen over de wijnbouw en de productie van wijn.

 

Duur arrangement circa 4 uur
Prijs per persoon vanaf € 29,-

Minimaal 15 personen

Aanvragen

Wandelen door de wijngaarden

Groesbeek heeft een prachtige omgeving om te wandelen. Het glooiende landschap biedt veel wandelplezier. U kunt de wandeling starten bij het wijnbouwcentrum. Een mooie wandelroute leidt u naar het natuurgebied de Bruuk waar bijzondere orchideeën groeien en waar de ijsvogel broedt.  Op aanvraag kan er tegen een meerprijs een wandelgids mee. In de wijngaarden krijgt u dan uitleg over het groeiproces. Onderweg zullen er verschillende wijnen worden geproefd en besproken. U eindigt weer bij het Wijnbouwcentrum waar u uiteraard gebruik kunt maken van alle faciliteiten. Het terras en de winkel zijn open om direct of later thuis nog na te kunnen genieten van deze onvergetelijke wandeling.

De kosten voor deze wandeling mét gids zijn €19,50 pp (minimaal 15 personen).

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Bovendien liggen de UVH bij ons ter inzage en worden op uw verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Algemene informatie

Bij het Nederlands Wijnbouwcentrum staat wijnbeleving centraal. Uiteraard is beleving heel  persoonlijk. Daarom maken wij desgewenst, in overleg met u, graag een arrangement op  maat. Er is heel veel mogelijk! Neem gerust contact op. Wij zijn bereikbaar op (024) 711 10 80  of welkom@nederlandswijnbouwcentrum.nl.  In onze Pinotinzaal kunt u een arrangement combineren met een (zakelijke) bijeenkomst of  presentatie.

Nederlands Wijnbouwcentrum
wordt gesteund door:

Stichting-Doen-2
VSB-fonds
gemeente-berg-en-dal
kansfonds