Bedrijfs- en groepsarrangementen

 

Bij het Nederlands Wijnbouwcentrum en in de omgeving van Groesbeek valt heel wat te beleven. Groesbeek is met 25 hectare wijngaard hét wijndorp in Nederland, maar heeft nog veel meer te bieden. Onder de rook van Nijmegen, de oudste stad van ons land, tegen de Duitse grens, ligt een prachtig heuvellandschap met een rijke historie, die teruggaat naar de tijd van de Romeinen.

Sinds het einde van de vorige eeuw heeft de wijnbouw in Groesbeek serieuze vormen aangenomen. Met de vele wijngaarden rond het dorp en het Nederlands Wijnbouwcentrum, valt hier ook veel op gebied van wijn te leren en te beleven. U kunt samen met medewerkers, relaties, collega’s, vrienden of familie op ontspannen wijze kennismaken met de wijnbouw en -productie in Nederland.

Wij hebben voor u een aantal voorbeeld arrangementen voor groepen vanaf 15 personen samengesteld en de prijzen zijn inclusief BTW.

 

Passie
voor wijn

 

Genieten
van het leven

 

Liefde voor
mens en natuur

 

Passie
voor wijn

 

Liefde voor
mens en natuur

Groesbeekse Proeverij

 

Heerlijk neerstrijken op het terras aan de voet van de wijngaard en genieten van de zon en van Nederlandse wijnen. Je wordt ontvangen met een glas Groesbeekse mousserende wijn. Na een korte uitleg volgt een rondleiding door de wijngaard en het Nederlands Wijnbouwcentrum. Aansluitend proef je onder begeleiding van één van onze wijnkenners enkele Groesbeekse wijnen.

Wij zullen je verrassen!

Duur arrangement circa 2,5 uur
Prijs per persoon vanaf € 17,50 

Aanvragen

Neem gerust contact op als je met minder dan 15 personen wilt komen, wij doen je dan een aanbieding op maat!

Groesbeeks leven

 

Voor wie dacht dat Bourgondisch leven genieten is hebben wij een verrassing in petto; Groesbeeks leven!
Wij bieden je hetzelfde arrangement zoals beschreven bij “Groesbeekse Proeverij” maar combineren de proeverij met een barbecue. Uiteraard verwerken wij daarin zoveel mogelijk lokale producten en specialiteiten. Want, eerlijk is eerlijk, onze wijnen smaken nog beter met verse lokale producten!

Duur arrangement circa 5 uur
Prijs per persoon vanaf € 47,50 

Aanvragen

Bij het Nederlands Wijnbouwcentrum staat wijnbeleving centraal. Uiteraard is beleving heel  persoonlijk. Daarom maken wij desgewenst, samen met jou, een arrangement op maat!

Groesbeeks ontspannen

 

Lekker genieten met elkaar en leuke dingen doen, dat is ontspannen. Een goed glas wijn, wat lekkers te eten en wat spellen ter vermaak.

Je wordt ontvangen met een  glas mousserende wijn. Daarna verkennen we de omgeving met een rondleiding door het Nederlands Wijnbouwcentrum en de wijngaard. In de wijngaard liggen de wijnvaten al klaar voor een ouderwets potje wijnvatrollen. Welk team is het behendigst en heeft  de meeste kracht en uithoudingsvermogen? Het is toch altijd weer spannender dan je denkt! Natuurlijk wordt er vooral ook veel gelachen, met een heerlijk  glas wijn bij de hand en lokale lekkernijen. Dat is Groesbeeks ontspannen!

Duur arrangement circa 4 uur
Prijs per persoon vanaf € 24,50

Aanvragen

Vragen of meer informatie? Bel 024 711 10 80 of mail welkom@nederlandswijnbouwcentrum.nl

Secret Wine Tour

 

Kennismaken met Groesbeekse wijnen doe je het liefste op de plek waar de druiven worden verbouwd, in de wijngaard!

Met onze wijntrein nemen we je mee langs een aantal wijngaarden in de omgeving van Groesbeek. De wijntrein vertrekt vanaf het Nederlands Wijnbouwcentrum. Bij de wijngaarden wordt je ontvangen en vertelt men over de wijnen die er vandaan komen. Uiteraard gaat de trein niet verder voordat je de gelegenheid hebt gehad een glas wijn te proeven. Eenmaal terug bij het Nederlands Wijnbouwcentrum krijgt je een boerenlunch  gevolgd door een rondleiding met een wijnproeverij.

Duur arrangement circa 5,5 uur
Prijs per persoon vanaf € 39,50

Aanvragen

 In onze Pinotinzaal is een arrangement te combineren met een (zakelijke) bijeenkomst of  presentatie.

Wat voor een wijndrinker ben jij?

 

Voor mensen die zich willen verdiepen in wijn en wat  meer kennis op een ontspannen en informele manier  willen krijgen bieden wij de workshop: Wat voor een wijndrinker ben jij? In een dagdeel nemen we je mee  naar de beginselen van wijnproeven. Je leert over  smaken, die mondgevoel in de wijn brengen. Daarmee  krijg je kennis over de bouwstenen van wijn en wat dit voor jou als wijnproever betekent. Natuurlijk nemen we je mee naar onze wijnkelder en de wijngaard om je meer te vertellen over de wijnbouw en de productie van wijn.

 

Duur arrangement circa 4 uur
Prijs per persoon vanaf € 29,- 

Aanvragen

Neem gerust contact op als je met minder dan 15 personen wilt komen, wij doen je dan een aanbieding op maat!

Tour de Groesbeek

 

Het heuvelachtige landschap van Groesbeek en  omgeving trekt jaarlijks honderdduizenden fietsers naar het  dorp. Wielrenners, mountainbikers en tourfietsers, voor u hebben een we Wijnfietstocht!

Dit is sportief fietsen en onderweg lekker genieten. Je komt op je eigen fiets naar  het Nederlands Wijnbouwcentrum (eventueel kunnen wij, tegen een meerprijs, de fietsen ook verzorgen) en wordt ontvangen met een glas mousserende Groesbeekse wijn. Na een korte uitleg en het in ontvangst nemen van de routekaart, fiets je naar diverse wijngaarden rond Groesbeek waar je uitleg krijgt en uiteraard een glas wijn van het betreffende perceel kunt proeven. Eenmaal terug bij het Nederlands Wijnbouwcentrum krijgt je een rondleiding en sluit je op het terras aan de voet van de wijngaard af met een  proeverij van nog enkele Groesbeekse wijnen.

Duur arrangement circa 3 uur
Prijs per persoon vanaf € 32,50 

Aanvragen

Bij het Nederlands Wijnbouwcentrum staat wijnbeleving centraal. Uiteraard is beleving heel  persoonlijk. Daarom maken wij desgewenst, samen met jouw, een arrangement op  maat!

Wandelen door de wijngaarden

Groesbeek heeft een prachtige omgeving om te wandelen. Het glooiende landschap biedt veel wandelplezier. U kunt de wandeling starten bij het wijnbouwcentrum. Een mooie wandelroute leidt u naar het natuurgebied de Bruuk waar bijzondere orchideeën groeien en waar de ijsvogel broedt.  Op aanvraag kan er tegen een meerprijs een wandelgids mee. In de wijngaarden krijgt u dan uitleg over het groeiproces. Onderweg zullen er verschillende wijnen worden geproefd en besproken. U eindigt weer bij het Wijnbouwcentrum waar u uiteraard gebruik kunt maken van alle faciliteiten. Het terras en de winkel zijn open om direct of later thuis nog na te kunnen genieten van deze onvergetelijke wandeling.

 

De wandelroutes zijn gratis verkrijgbaar bij het Nederlands Wijnbouwcentum.

De kosten voor deze wandeling mét gids zijn €19,50 pp (minimaal 15 personen).

 In onze Pinotinzaal is een arrangement te combineren met een (zakelijke) bijeenkomst of  presentatie.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Bovendien liggen de UVH bij ons ter inzage en worden op uw verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Algemene informatie

Bij het Nederlands Wijnbouwcentrum staat wijnbeleving centraal. Uiteraard is beleving heel  persoonlijk. Daarom maken wij desgewenst, in overleg met u, graag een arrangement op  maat. Er is heel veel mogelijk! Neem gerust contact op. Wij zijn bereikbaar op (024) 711 10 80  of welkom@nederlandswijnbouwcentrum.nl.  In onze Pinotinzaal kunt u een arrangement combineren met een (zakelijke) bijeenkomst of  presentatie.

Nederlands Wijnbouwcentrum
wordt gesteund door:

Stichting-Doen-2
VSB-fonds
gemeente-berg-en-dal
kansfonds