Analyse Centrum Colonjes

 

In het Nederlands Wijnbouwcentrum is het Analyse Centrum Colonjes (ACC) gevestigd. U kunt bij het ACC terecht voor analyses van alcoholische dranken (wijn, bier, gedestilleerd), sappen of producten als most, wort en druiven. Deze toetsen zij op chemische en microbiologische bestanddelen met behulp van geavanceerde meetapparatuur. Snel en gemakkelijk, betrouwbaar en betaalbaar, zowel voor de professionele als hobby-producent.

Hulp nodig bij het aanvragen van analyses? Het ACC denkt graag met u mee, ook in de vorm van advies over productieverbetering of bijvoorbeeld samenstelling van een smaakprofiel. Het ACC combineert eigen productie-ervaring met uitgebreide kennis van analysemethoden, kwaliteitsnormen, wet- en regelgeving en mogelijkheden tot kwaliteitsverbetering. Met behulp van de meest geavanceerde apparatuur en relatief kleine monsters van uw product kunnen zij u adviseren over verschillende meetindicatoren.

Het Analyse Centrum Colonjes (ACC) analyseert de chemische en microbiologische bestanddelen van uw product, zoals het alcoholpercentage, IBU (International Bitter Units) of bijvoorbeeld aanwezigheid van lactobacillen en pediococcen. U kunt deze analyses afzonderlijk of in de vorm van een gebundeld pakket laten uitvoeren, eenmalig of regelmatig. Zo weet u snel en gemakkelijk meer over de kwaliteit van uw product.

Vraag uw analyses aan met behulp van ons speciale analyse-aanvraagpakket! Gemakkelijk, alles in één, inclusief twee monsterflesjes van 75 ml, een bestelformulier én een voorgefrankeerde retourenveloppe. Zo is een analyse-aanvraag snel geregeld!

Heeft u al eerder een analyse door het ACC laten uitvoeren? Dan kunt u inloggen via een persoonlijke account. U kunt hier eerdere analysegegevens raadplegen en nieuwe analyses bestellen.

Adam Dijkstra, uw eerste contactpersoon, oenoloog en zelf ook gepassioneerd wijnproducent:
“Als wijnmaker op het landgoed Colonjes weet ik als geen ander hoe belangrijk kwaliteitsanalyse is. Die informatie heb je gewoon nodig om een kwaliteitsproduct te kunnen garanderen!”

Voor meer informatie neem contact op met het Analyse Centrum Colonjes:

Bezoek de website: https://www.analysecentrumcolonjes.nl/

Mail naar: info@analysecentrumcolonjes.nl

Telefoon: 024-7111082.