WSET Level 3 Award – In Wines

 999,00

Een kwalificatie op gevorderd niveau, bestemd voor professionals uit de wijnsector en enthousiaste wijnliefhebbers. Voor deelname aan de WSET3 cursus is een gedegen voorkennis noodzakelijk, opgedaan in de praktijk of door middel van het volgen van WSET level 2.

Deze kwalificatie biedt iedereen die zich verder wil verdiepen in de wereld van wijn een gedetailleerd inzicht in de factoren die stijl, kwaliteit en prijs beïnvloeden. Deze opleiding geeft meer verdieping in de onderwerpen die aan bod komen in niveau 2. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een gedetailleerde systematische proefmethode Na afronding ben je in staat wijnen correct te beoordelen en je inzicht in wijn te gebruiken om betrouwbaar wijnadvies te geven.

Wij bieden de cursus aan in het Nederlands, mocht je interesse hebben om na afloop van deze opleiding de WSET level 4 Diploma Course te gaan volgen (Engelstalig), dan is het mogelijk te kiezen voor Engelstalige studiematerialen en een Engelstalig examen.

Alle lessen zijn een combinatie van theorie en praktijk: in iedere les worden ten minste zes wijnen geproefd waarop de systematisch analytische proefmethode wordt toegepast, waardoor je de systematische proefmethode verder ontwikkeld.

De cursus bestaat uit 9 lessen van ongeveer 3 uur, daarnaast is zelfstudie noodzakelijk. Houdt rekening met minimaal 50 uur aan zelfstudie.

Deze kwalificatie wordt afgesloten met een meerkeuze-examen van 50 vragen, een vijftal open vragen en een praktijkexamen waarin twee wijnen moeten worden geanalyseerd aan de hand van de systematische proefmethode.

Het cursusgeld is inclusief lesmateriaal (studieboek, werkboek en systematische proefkaart), en te proeven wijnen. Ook is eenmalig het examen inbegrepen (herkansing is mogelijk tegen betaling).

Wanneer je deze cursus met succes afgerond, ontvang je een WSET-certificaat en -reversspeld. Bovendien mag je het bijbehorende WSET Certified-logo gebruiken.

Locaties :

Wijnhandel “In de Blauwe Druif”, Steenbokstraat 30, Nijmegen, les 1, les 3 t/m 7 en les 9

Nederlands Wijnbouwcentrum, Bredeweg 2, Groesbeek, les 2, les 8 en het examen

Het examen en de lessen zijn op deze data in 2024:

  • 9 september
  • 16 september
  • 23 september
  • 30 september
  • 7 oktober
  • 14 oktober
  • 21 oktober
  • 28 oktober
  • 4 november

Examen: 18 november

Artikelnummer: 8082 Categorieën: ,

Data: Maandagavonden,  start 9 september 2024
Examen: 18 november 2024

Tijdsduur: 9 lessen van 3 uur; 19:30 tot 22:30 uur, plus examen
Prijs: €999,- (inclusief BTW) inclusief cursusmaterialen en examen
Locatie: Wijnhandel “In de Blauwe Druif”, Steenbokstraat 30, Nijmegen en het Nederlands Wijnbouwcentrum, Bredeweg 2, Groesbeek
Taal: Nederlands

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “WSET Level 3 Award – In Wines” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.