Activiteiten

Naast onze arrangementen welke u bij ons kunt boeken organiseren wij steeds een wisselend aanbod van verschillende proeverijen en activiteiten. Zoals eendaagse cursussen, masterclasses, workshops en themaproeverijen.

Bekijk hier ons aanbod!

Proef Groesbeek!

Wanneer: vrijdagmiddag 17.00 uur en zaterdagmiddag 15.30 uur
Waar: Nederlands Wijnbouwcentrum, Bredeweg 2, Groesbeek
Kosten: 12,00 euro pp

Lekker weekendje weg in Groesbeek? Kom dan proeven, beleven en genieten! Bij het Nederlands Wijnbouwcentrum kunt u kennis maken met Wijndorp Groesbeek. Terwijl u geniet van een prachtig uitzicht over de wijngaard of de wijnkelder nemen wij u mee op een Groesbeekse wijnreis. Wij laten u drie verschillende wijnen uit de streek proeven. En vertellen u over de wijnbouw in Groesbeek, de diverse wijngaarden en uiteraard over de wijnen in uw glas! Proost!

(Helaas is het soms niet mogelijk ivm andere activiteiten om deze inloopproeverij door te laten gaan, dat geven wij dan aan op onze Facebook pagina: Nederlands Wijnbouwcentrum)

Informatie over de activiteit

Aanvragen

Cider informatiemiddag

Wanneer: vrijdag 16 maart

Tijd: 13.00 uur tot 17.30 uur
Waar: Nederlands Wijnbouwcentrum, Bredeweg 2, Groesbeek
Kosten: 50 euro pp

Wouter van Teeffelen (WTE Fruitadvies/WTE Support) organiseert in het Nederlands Wijnbouwcentrum een Infomidddag over cider. Interessant voor iedereen met belangstelling in cider in het algemeen en de verwerking van Nederlandse appels tot cider in het bijzonder.  Iedereen uit de fruitteelt, wijnbouw, wijnhandel, boerderijwinkelwereld of om een andere redenen belangstellend is welkom. Naast een infomiddag kent de middag ook het karakter van een netwerkbijeenkomst waar u andere belangstellenden kunt leren kennen en spreken.

Aanmelden kan tot 9 maart 2018 via Wouter van Teeffelen:

wte@fruitadvies.nl

 

Informatie over de activiteit aanvragen bij Wouter van Teeffelen

Aanvragen

Bourgondisch Schilderen

Wanneer:  zaterdag 24 maart
Tijd: 13.30 uur tot 16.00 uur
Prijs: 39,50 euro

De kwast in de ene en een glas wijn in de andere hand! Ben je graag creatief bezig, doe je graag weer eens iets anders èn houdt je van wijn? Dan hebben wij de ideale middag voor je gepland! We nemen je mee in een ode aan Theo Broeren. Zijn dikke dames, bourgondische koks en feestelijke gezelschappen genieten steevast van een glas wijn. Wat voor ons reden is om hiermee aan de slag te gaan. Onder professionele begeleiding van Marloes Heemskerk, gediplomeerd docent beeldende vorming, werk je aan jouw eigen prachtige creatie. Dat alles onder het genot van verschillende wijnen, waarover een van onze wijnkenners je uiteraard van alles verteld.

We beginnen om 13:30,  rustig aan met een kopje koffie of thee, waarna we onze creativiteit de ruimte zullen geven. Vergezeld van 3 verschillende proefglazen wijn gaan we creëren en genieten! Het ideale uitje met je vrienden, of gezellig met je zussen en moeder of met de kunstzinnige partner!

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en kost (inclusief materiaal, koffie of thee en drie proefglaasjes wijn) 39,50 per persoon.

Schrijf je nu in via welkom@nederlandswijnbouwcentrum.nl

Informatie over de activiteit

Aanvragen

Vanaf januari 2018

Op dit moment zijn we druk bezig met het bedenken en organiseren van nieuwe activiteiten, workshops en cursussen.

Op maandag 15 januari start de WSET level 2 cursus en op donderdag 25 januari start de WSET level 3 cursus (zie opleidingen voor meer informatie).

Daarnaast staan er voor begin 2018 staan er al een aantal zaken op de planning, wat dacht u van:

Wijnstilleven schilderen

Schrijven met smaak

Sensorische training

Wijn en chemie

Oenologie de basis

En nog veel meer! Op de hoogte blijven van onze activiteiten, hou dan ook onze Facebook pagina in de gaten: Nederlands Wijnbouwcentrum

Informatie over de activiteit

Aanvragen

Informatie over de activiteit

Aanvragen

Nederlands Wijnbouwcentrum
wordt gesteund door:

Stichting-Doen-2
VSB-fonds
gemeente-berg-en-dal
kansfonds