Activiteiten

Naast de arrangementen die u bij ons kunt boeken organiseren wij een steeds een wisselend aanbod van verschillende proeverijen en activiteiten. Zoals eendaagse cursussen, masterclasses, workshops en themaproeverijen.

Bekijk hier ons aanbod!

Proef Groesbeek!

Wanneer: vrijdagmiddag 17.00 uur en zaterdagmiddag 15.30 uur
Waar: Nederlands Wijnbouwcentrum, Bredeweg 2, Groesbeek
Kosten: 12,00 euro pp

Lekker weekendje weg in Groesbeek? Kom dan proeven, beleven en genieten! Bij het Nederlands Wijnbouwcentrum kunt u kennis maken met Wijndorp Groesbeek. Terwijl u geniet van een prachtig uitzicht over de wijngaard of de wijnkelder nemen wij u mee op een Groesbeekse wijnreis. Wij laten u drie verschillende wijnen uit de streek proeven. En vertellen u over de wijnbouw in Groesbeek, de diverse wijngaarden en uiteraard over de wijnen in uw glas! Proost!

(Helaas is het soms niet mogelijk ivm andere activiteiten om deze inloopproeverij door te laten gaan, dat geven wij dan aan op onze Facebook pagina: Nederlands Wijnbouwcentrum)

Informatie over deze activiteit

Aanvragen

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Bovendien liggen de UVH bij ons ter inzage en worden op uw verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Nederlands Wijnbouwcentrum
wordt gesteund door:

Stichting-Doen-2
VSB-fonds
gemeente-berg-en-dal
kansfonds