Activiteiten

Naast de arrangementen die u bij ons kunt boeken organiseren wij een steeds een wisselend aanbod van verschillende proeverijen en activiteiten. Zoals eendaagse cursussen, masterclasses, workshops en themaproeverijen.

Bekijk hier ons aanbod!

Proef Groesbeek!

Wanneer: vrijdagmiddag 17.00 uur en zaterdagmiddag 15.30 uur
Waar: Nederlands Wijnbouwcentrum, Bredeweg 2, Groesbeek
Kosten: 12,00 euro pp

Lekker weekendje weg in Groesbeek? Kom dan proeven, beleven en genieten! Bij het Nederlands Wijnbouwcentrum kunt u kennis maken met Wijndorp Groesbeek. Terwijl u geniet van een prachtig uitzicht over de wijngaard of de wijnkelder nemen wij u mee op een Groesbeekse wijnreis. Wij laten u drie verschillende wijnen uit de streek proeven. En vertellen u over de wijnbouw in Groesbeek, de diverse wijngaarden en uiteraard over de wijnen in uw glas! Proost!

(Helaas is het soms niet mogelijk ivm andere activiteiten om deze inloopproeverij door te laten gaan, dat geven wij dan aan op onze Facebook pagina: Nederlands Wijnbouwcentrum)

Informatie over deze activiteit

Aanvragen

Open Proeverij en Rondleiding

Wanneer: zaterdag 24 november 2018, 16:00-18:00 uur
Waar: Nederlands Wijnbouwcentrum, Bredeweg 2, Groesbeek
Kosten: 17,50 euro pp

Tijdens deze proeverij en rondleiding leer je van alles over onze wijnen, hun oorsprong, geschiedenis, smaak en de gebruikte druivenrassen. Daarnaast neemt één van onze professionals je mee naar de wijngaard en onze moderne wijnkelder. Dit geeft veel extra inzicht in het proces van en rondom de wijnproductie. Je kunt je inschrijven voor onderstaande data, ook met zijn tweeën of een kleiner gezelschap.

Aanmelden of informatie?

Aanvragen

Workshop Oenologie

Wanneer: zondag 2 dec. 2018, 13:00-17:00 uur
Waar: Nederlands Wijnbouwcentrum, Bredeweg 2, Groesbeek
Kosten: 30,00 euro pp

Adam Dijkstra, Oenoloog en wijnbouw technisch ingenieur, duikt tijdens deze workshop in de wereld van de vinificatie. Hij behandelt verschillende vinificatiemethodes en welke uitwerking deze op de wijn hebben. Witte en rode wijn komt hierbij aan bod. Ideaal voor wie altijd al meer wilde weten over wijnproductie, of wie misschien zelfs wel thuis aan de slag wil.

Aanmelden of informatie?

Aanvragen

Nederlands Wijnbouwcentrum
wordt gesteund door:

Stichting-Doen-2
VSB-fonds
gemeente-berg-en-dal
kansfonds