Nederlands Wijnbouwcentrum
Op vrijdag 10 november organiseren wij een Wild & Wijn dineravond met chef Inno Venhorst. Inno is een expert in het bereiden van wildgerechten en wij serveren daar mooie Groesbeekse wijnen bij. We starten met 4 kleine wildgerechtjes en aansluitend presenteren we een uitgebreid wildbuffet met op de proeftafel verschillende bijpassende wijnen. We adviseren je graag en laten je de mooiste combinaties uitkiezen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in ons gezellige proeflokaal voor een onvergetelijke avond vol heerlijke gerechten en mooie wijnen. We starten deze avond met een korte rondleiding door de wijnkelder en vertellen je graag hoe onze wijnmaker Adam hier de mooiste wijnen maakt!
We werken deze winter samen met diverse gerenommeerde chefs:
• Inno Venhorst, Herberg de Engel/Cuisinno, Dodewaard
• Arno van As, Fun Food Factory, Beuningen
• Roland Vrijmoet, restaurant In geuren en kleuren, Berg en Dal
Je geniet van dit exclusieve Wild & Wijn arrangement met bijpassende Groesbeeks- en buitenlandse wijnen in de prachtige sfeer van wijngaard in herfsttooi! Beleef de Bourgondische levensstijl en geniet van deze onvergetelijke Wild & Wijn beleving!*
*Bij aanmelding van kleine gezelschappen is het mogelijk dat deze bij elkaar worden geplaatst aan gezellige aanschuiftafels.
De prijs van dit unieke wijngaard diner inclusief bijpassend wijnarrangement en rondleiding door de wijnkelder is € 89,95 p.p.
Wanneer & Thema:
• Vr. 10 november ( reeds uitverkocht ) , Thema: Wild & Wijn, met chefkok Inno Venhorst van Herberg de Engel
Er volgen binnenkort meer data voor een smaakvolle avond in het Proeflokaal!
Hoe laat: 18.00 – 22.00 uur
Waar: Nederlands Wijnbouwcentrum, Bredeweg 2, Groesbeek
De ontvangst is om 18.00 uur met een aperitief en rondleiding door de wijnkelder; het diner start om ca. 18.45 uur.
Let op: krijg je de melding “geen tickets gevonden, heb je al een datum geselecteerd” dan is die datum helaas volgeboekt.