Oogstfeest, 12 September 2021 ( gratis toegang )

Datum:

12-09-2021

Tijd:

12:00

Locatie:

Nederlands Wijnbouwcentrum

Na groot succes in 2019 organiseert het Nederlands Wijnbouwcentrum, in samenwerking met Forte Welzijn, op zondag 12 september het Oogstfeest. Het Oogstfeest is een mix van kraampjes met streekproducten, lokale wijn, workshops, kinderactiviteiten en sociale initiatieven. Kortom een feest voor de hele familie.

Het Oogstfeest is een feest van het oogsten in brede zin en wij nodigen jullie graag uit om het samen met ons te komen vieren! Je kunt een rondleiding krijgen in de wijngaard, kennismaken met mooie Groesbeekse initiatieven en/of je eigen verse sapje persen van de lokale fruitboer. Én je kunt genieten van muziek op het terras onder het genot van een glas lokale wijn met kaasplank. Voor de kinderen zijn er ook meerdere leuke activiteiten zoals een springkussen en een speurtocht.

De toegang tot het Oogstfeest is gratis en er is geen ticket nodig.

Het programma:

13.00 – 19.00 uur: Het Oogstfeest met diverse kraampjes van o.a. sociale initiatieven en streekproducten. Verder o.a. een springkussen, speurtocht voor kinderen, rondleidingen wijngaard/wijnkelder en diverse workshops. Voor iedereen is er wel iets te doen en beleven!

14.00 – 17.00 uur: Dj Pino verzorgt de muziek voor tijdens het Oogstfeest met plaatjes uit de 20, 30 en 40 jaren.

Evenement afgelopen

Locatie:

  • Nederlands Wijnbouwcentrum
  • Bredeweg 2
  • Groesbeek
  • Gelderland
  • Nederland

Activiteit details:

  • 12-09-2021 12:00   -   19:00
Deel dit evenement
VOEG TOE AAN JE AGENDA