Koningsdag Wijnwandeling met lunch

Datum:

27-04-2023

Tijd:

10:00

Locatie:

Nederlands Wijnbouwcentrum

Algemeen

Op Koningsdag vieren we de verjaardag van onze koning en wat is er nu leuker dan dit te vieren met een wijnwandeling door het prachtige heuvellandschap van Groesbeek. Wij hebben voor jou een wijnwandeling van 13 km die je zelfstandig kunt lopen en waarmee je de koninklijke wijnen van Groesbeek ontdekt.

Je kunt bij het Wijnbouwcentrum parkeren en de wandelroute ophalen. Bij het Nederlands Wijnbouwcentrum krijg je koffie en huisgemaakte appeltaart. Je wandelt vervolgens over boerenlandpaden en langs de wijngaarden. Vervolgens is er een tussenstop bij wijngaard de Plack (op de helft van de route) waar je een overheerlijk broodje pulled chicken van eigen boerderij kan verwachten met een sapje. De route eindigt bij het Nederlands Wijnbouwcentrum waar je de dag kan afsluiten met een een welverdiend glas Groesbeekse wijn met uitzicht op de wijngaard*!

Wat zijn de kosten?
De kosten van de wijnfietstoer zijn € 22,95 p.p., inclusief koffie & lekkers, broodje pulled chicken met een sapje en een glas wijn.

 

Programma

Wanneer: Donderdag 27 april 2023
Hoe laat: tussen 10.00 – 17.00 uur
Waar: Nederlands Wijnbouwcentrum, Bredeweg 2, Groesbeek

Let op: Krijg je de melding “geen tickets gevonden, heb je al een datum geselecteerd” of is de datum niet te selecteren, dan is die datum helaas volgeboekt.

Wil je buiten de geplande dagen een wandeling doen met minimaal een groep van 6 personen dan kun je dit via deze link aanvragen.

Evenement afgelopen

Locatie:

Totaal aantal plaatsen: 60 (60 beschikbaar)
  • Nederlands Wijnbouwcentrum
  • Bredeweg 2
  • Groesbeek
  • Gelderland
  • Nederland

Activiteit details:

  • 27-04-2023 10:00   -   17:00
Deel dit evenement
VOEG TOE AAN JE AGENDA