Jubileumproeverij, De Colonjes bestaat 20 jaar! ( volgeboekt )

Datum:

20-06-2021

Tijd:

15:00

Locatie:

Nederlands Wijnbouwcentrum

In 2021 bestaat De Colonjes twintig jaar! Dit willen wij graag met jullie vieren met een unieke jubileumproeverij. Onze wijnmaker Adam Dijkstra geeft jullie hierbij een inkijkje in het leven van een wijnboer. Hij laat de wijngaard en wijnkelder zien en vertelt hierbij over de bijzondere geschiedenis van De Colonjes en veranderingen van de afgelopen twintig jaar. Maar we beginnen natuurlijk met een glaasje mousserende wijn van De Colonjes om te toosten op het jubileum!

Tijdens de rondleiding vertelt Adam je meer over onze wijnen, hun oorsprong, de verschillende smaken en de gebruikte druivenrassen. De rondleiding biedt een uniek inzicht in het proces van en rondom de wijnproductie. Na de rondleiding laat Adam jullie een aantal wijnen proeven als in een wijnreis door de tijd met een aantal wijnen van de afgelopen 20 jaar maar ook nieuwe wijnen!

Wil je na de proeverij lekker in de wijngaard nagenieten? Dat kan! Na afloop van de jubileumproeverij steekt wijnboer Adam de BBQ aan en maakt een heerlijke ‘wijnboerenmaaltijd’ voor iedereen die wil blijven eten in de wijngaard.

Geen tickets gevonden , heb je al een datum geselecteerd?

Locatie:

  • Nederlands Wijnbouwcentrum
  • Bredeweg 2
  • Groesbeek
  • Nederland

Activiteit details:

  • 20-06-2021 15:00 - 17:30
Deel dit evenement
VOEG TOE AAN JE AGENDA