BOERgondische wijnfietstoer

Datum:

Tijd:

Locatie:

Nederlands Wijnbouwcentrum

Algemeen

Een fietstocht om niet snel te vergeten! Met de ‘BOERgondische wijnfietstoer’ ga je op de fiets (of in de auto of scooter) langs vier verschillende wijngaarden in Groesbeek. Bij iedere stop krijg je een lekker gerechtje, gemaakt met verse lokale producten en de liefhebber bestelt daar natuurlijk een lekker glaasje wijn bij.

Je krijgt de volgende hapjes en drankjes geserveerd:

Nederlands Wijnbouwcentrum: koffie/thee met lokale lekkernij.
Groentenhof Poelen: seizoenssoep
Wijngaard de Plack: broodje pulled chicken met daarbij een frisse salade
Wijngaard van Ditshuizen: Poké Bowl van eigen biologische bodem
Wijngaard Klein-Amerika: keuze uit 3 verschillende pizza’s (vlees, vis, vegetarisch) die ter plekke gemaakt worden van verse producten.

Het aanbod van gerechten is onder voorbehoud. Eventuele aanpassingen worden zo snel mogelijk doorgevoerd op deze pagina.

Wil je (elektrische) fietsen huren? Dat kan bij Sanders Tweewielers. Je kunt de fietsen zelf online bestellen via de website: (elektrische) fiets en scooter verhuur specialist – Sandersverhuur.nl. Je kunt bij de notities aangeven dat de fietsen naar het Wijnbouwcentrum gebracht/opgehaald worden ( kosten € 75,00 voor transport ). Zie bovenstaande link voor de kosten van de verschillende ( elektrische ) fietsen en overige fietsverhuuropties.

Wat zijn de kosten?

De prijs van de BOERgondische wijnfietstoer langs de Groesbeekse wijnboeren is € 39,95 p.p.

Programma

Wanneer:

 • Zaterdag 26 & zondag 27 augustus

Hoe laat: 10.00 – 18.00 uur
Waar: Nederlands Wijnbouwcentrum, Bredeweg 2, Groesbeek

Tussen 10.00 en 12.00 uur wordt er verzameld bij het Wijnbouwcentrum. Je ontvangt de benodigde informatie op papier en de routebeschrijving wordt uitgelegd. De afstand is ca. 25 km. Je start met een lekker kopje koffie en lokale lekkernij. Als alles duidelijk is ga je op pad. Er wordt gestart in verschillende tijdsblokken, deze kun je aangeven bij de reservering.

I.v.m. de duur van de toer is het niet mogelijk na 12.00 uur te starten.

Let op: krijg je de melding “geen tickets gevonden, heb je al een datum geselecteerd” dan is die datum helaas volgeboekt.

Evenement afgelopen

Locatie:

 • Nederlands Wijnbouwcentrum
 • Bredeweg 2
 • Groesbeek
 • Gelderland
 • Nederland

Activiteit details:

  Bekijk meer data

  Verberg datum lijsten

  Deel dit evenement
  VOEG TOE AAN JE AGENDA