Art, Music & Wine – Taste of Ruby: aangename smooth jazz

Datum:

03-07-2022

Tijd:

15:00

Locatie:

Nederlands Wijnbouwcentrum

Taste of Ruby vormt een relaxte, muzikale drie-eenheid dat aangename smooth jazz en soft pop speelt.

Niet-alledaagse covers zijn opnieuw gearrangeerd en ieder nummer klinkt als een muzikaal verhaal. In het repertoire (naast jazzklassiekers) vind je onder andere nummers van Madeleine Peyroux, Melody Gardot, Lhasa de Sela en David Bowie.

Taste of Ruby bestaat uit Gaby Haerkens, Nels Busch en René Bogers. Nels Busch was vanaf 1979 bassist in de Frank Boeijen Groep. Daarna speelde Nels blues, folkrock en wereldmuziek in uiteenlopende bands tot hij in 2017 samen met Gaby en René Taste of Ruby vormde.

Gaby Haerkens werkte jarenlang als allround zangeres bij diverse artiestenbureaus en ontwikkelde al snel liefde voor de jazzmuziek. Met haar flexibele stem kan zij veel stijlen aan. Met Nels en René was er meteen een muzikale klik.

René Bogers (gitaar) speelde, naast zijn werk als gitaar/muziekdocent en bandcoach bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, onder meer bij Philip Kroonenberg en Frank Anthony. Via een band waar Nels ook in speelde, ontstond een jarenlange hechte samenwerking tussen René en Nels.

Het optreden begint om 15:00 en duurt tot 17:00.

Het ticket dat u boekt, is inclusief een glas wijn!

Evenement afgelopen

Locatie:

Totaal aantal plaatsen: 70 (58 beschikbaar)
  • Nederlands Wijnbouwcentrum
  • Bredeweg 2
  • Groesbeek
  • Gelderland
  • Nederland

Activiteit details:

  • 03-07-2022 15:00   -   17:00
Deel dit evenement
VOEG TOE AAN JE AGENDA