Kom proeven, genieten en beleven!

Het mooiste restaurant en terras van Groesbeek, direct aan de wijngaard!

 
 

Onze winkel: Wijnhuis Groesbeek

Voor al uw Groesbeekse en buitenlandse wijnen met wijnadvies op maat!

 
 

Wandelen & fietsen

Wij maken jouw wandeling of fietstocht tot een waar dagje uit!

 
 

Proef méér bij het Nederlands Wijnbouwcentrum!

Proef de unieke smaak van Groesbeekse wijnen.

Kom proeven, genieten en beleven!

Welkom bij het Nederlands Wijnbouwcentrum

In deze prachtige wijngaard omgeving ligt het Nederlands Wijnbouwcentrum, de uitgelezen plek voor alles op het gebied van wijn en wijnbeleving!

Kom jij ook eens langs?

scroll voor meer

Ons aanbod

Waar ben je naar op zoek?

Proeverijen
Wijnwinkel
Restaurant en Terras
Wandel- en fietsroutes
Groepsarrangementen
Particuliere en zakelijke bijeenkomsten
Activiteiten
Opleidingen

Uitgelicht:

Voor ieder wat wils

Genieten in Wijndorp Groesbeek

Wij zijn een startpunt van wandel- en fietsroutes en een horecagelegenheid waar je heerlijk ontspannen op ons terras kunt zitten met uitzicht op de wijngaard of binnen in de zaal. Ook kun je deelnemen aan onze inloop proeverij ‘Proef Groesbeek!’ en zijn er verschillende mogelijkheden om leuke bedrijfs– en familie-uitjes te organiseren. Dit kan op basis van één van onze arrangementen, of op maatwerk aan de hand van je wensen.

Naast de expert op het gebied van genieten van wijn zijn we ook het centrum op het gebied van kennis en educatie over wijn. Zo zijn wij gespecialiseerd in het geven van WSET (Wine and Spirit Education Trust) opleidingen. En nodigen wij regelmatig andere wijnexperts uit voor lezingen, workshops en masterclasses.

Op zoek naar een mooi cadeau of een lekker glas wijn voor bij het diner? In onze wijnhandel Wijnhuis Groesbeek kun je terecht voor de aankoop van al uw wijnen: gastvrij, persoonlijk en met deskundig advies.

Dit alles in een professionele omgeving waar we ook ruimte bieden voor mensen die om welke reden dan ook net wat minder makkelijk aan een reguliere baan komen.

Duurzaam & maatschappelijk ondernemen

Stichting Nederlands Wijnbouwcentrum

Het Nederlands Wijnbouwcentrum is een sociaal, ecologisch en economisch duurzaam centrum dat zich richt op wijnbouw, wijnproductie, wijnanalyse, wijnopleidingen, wijnhandel en wijnbeleving. Mensen met (grote) afstand tot de arbeidsmarkt kunnen bij het Nederlands Wijnbouwcentrum passende leer-werktrajecten volgen die zich richten op het vergroten van zelfredzaamheid en loonwaarde.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Bovendien liggen de UVH bij ons ter inzage en worden op uw verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Lees hier de UVH

Nederlands Wijnbouwcentrum wordt gesteund door: